13 Temmuz 2008 Pazar

TAKIntı

otantik boncuklu
yapanlar bilir bu takı olayı bi süre sonra gerçekten takıntıya dönüşebiliyor.evdeki malzemelerle kafayı yemek üzereyim.herşeyi biriktiriyorum.şundan şunu yaparım bundan bunu diye diye.bide eş dost hısım akraba eline ne geçerse bana getiriyor. nasıl olsa sen değerlendirirsin diye ama bende üretim tamamen durmuş vaziyette bu ara. kışa doğru beni takip edin anacım.elimdeki malzemeler ya infilak edecek yada allah sağlık verirse çok güzel işler çıkacak elimden.( aman belediye duymasın çöp ev diye baskına gelebilirler)
siz yine diğerlerine de picasaweb./hobigiller/TakLarM dan bakabilirsiniz

2 yorum:

Mualla Erdin-Suppruss Takı dedi ki...

iyi geceler canım, yogunluktan sana hemen dönemedim,düzenlemelerin de sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin, hatta yapmada yardımcı da olabilirim, bu işleri hep sora sora öğrendik,istediğin birşey olursa yorumdan yazabilirsin, kolay gelsin.

http://www.supprusstaki.blogspot.com

http://www.supprussceyiz.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Durumumuz aynı demekki benim yatak odama varana kadar dolu her şey.ben atmaya kalksam herkes yine getiriryor sen bunları bir işe yaratırsın diye.yaparımda vakit yok.bu akşam misafirlikteydim o bile ben taşınıyorum sana bir çuval eşya ayırdım sen onları birşey yaparsın bende seviniyorum ne yalan söyliyeyim.hatta bana sormadan çöpe atmayın bir şeyleri