23 Ekim 2008 Perşembe

arkadaşlık ödülü bende aldım


bugünlerde her sitede gördüğüm için baya bi eksiklik duymaya başlamıştım nerdeyse.sağolsun kardeşceğizim serhobi hissetti herhalde.ödül verdiği arkadaşlarının arasına benide katmış. ayrıca aysegokce arkadaşımda beni layık görme inceliği göstermiş. çok teşekkür ederim kardeşim ve arkadaşıma.yalnız ben şimdi ne yapacağımı bilemedim birden.kime versemki.bu yaz o kadar ihmal ettimki hepinizi.ne ziyaretlerinize gelebildim.nede gelenlere teşekkür edebildim.burdan sitemi ziyaret eden yorum veya mesaj bırakan yada şöyle bi dolaşıp giden herkese veriyorum bu ödülü bi nevi özür olarak.kabul edrseniz çok mutlu olucam.hepinize sevgilerimle birlikte sunuyorum.
ayrıca beni bu ödülle onurlandıran komşum sinuwa. ya arkadaşlarım modadanesinlendiklerim ve kimyager1067 ye teşekkür ediyorum.

1 yorum:

elay dedi ki...

s.a.
canım ne güzel,sende benim gibi içinden gelenleri yazmaktan hoşlanıyorsun anlaşıla.yazını okurken(alttaki) kendimi biri anlatıyor zannettim.ben de sakinliği sessizliği severim.büyük şehirlerde yaşamak bana göre değil,kısa süreli gidişlerde bile bunalır hemen kendimizi evimize atarız.elazığ şehir ama elbette bir ankara,izmir yada istanbul ile kıyaslanmaz elbette.sevgiler bıraktım.a.e.o.