20 Ağustos 2009 Perşembe

faruk K dükkandaydı

küçük ilçemizin büyük bi ihtiyacı olan meydan düzenlemesi yapıldı bu yaz. sağolsun memleketlimiz iş adamı Musa Can  sponsorluğunda. hemde kısa bir zamanda. açılışı da güzel bir konser eşliğinde yapıldı. işte o konsere gelenlerdendi faruk K. onları bir an dükkanda görünce elim ayağım birbirine dolandı ama kendileri o kadar sıcaktıki rahatlamam uzun sürmedi.faruk K dansçılarına sahne için takılar aldı. kızlar süper güzellerdi. kendimi mankenlerini defileye hazırlıyan modacılar gibi hissettim bir an. sahne performanslarıda süperdi hepsinin. anlıyacağınız ilçe halkı olarak yaşadığımız bu güzel olayın yanında ben de özel olarak mutlu olduğum iki gün yaşamış oldum. bu arada ilçemizin dışı kadar içine de bir güzellik geldi. özellikle güzel bir
tarihi olan tulumbamızın yenilenmesi hepimizi mutlu etti. en kısa zaman da öyküsü ile birlikte resimlerini paylaşmayı umuyorum.

2 yorum:

Nedret dedi ki...

Bloguma hoşgeldiniz.Sepetleri görünce hemen hatırladım sizi.10marifetten ayrıldığım için bazı arkadaşlarımı bulamıyordum.Siz beni bulmuşsunuz.Çok sevindim.

gonuldenele dedi ki...

Canım ben kaçırmışım dükkanı..hayırlı olsun.bol kazançlar diliyorum sana.sevgilerr.